Kvalitet, Service, Utbud

Är Frysen Airsoft din kommande arbetsplats?

Vi som jobbar på Frysen Airsoft är ett gäng drivna personer som alltid strävar efter att vara marknadsledande inom vårt område.

Vill du tillhöra ett team där lagandan är stark och tempot är högt? Hos oss är kundservice i form av kvalitet, rätt utbud och lönsamhet våra ledord. Vi som jobbar på Frysen är målinriktade, initiativtagande, har social kompetens och har en proaktiv hållning. Alla tar ansvar både för sig själv och bolagets framgång.

Vill du jobba i ett tillväxtbolag, som har en bred kompetens och ett stort utbud inom airsoft, säkerhetsprodukter och event?

Vi är Sveriges största airsoftbutik med en webbshop och en träningsanläggning. Vi jobbar både med privatpersoner, företag och myndigheter.


Vi träffar gärna dig för ett möte om du känner att du är vår nästa kollega.
För att passa för denna tjänst bör du vara

  • Initiativtagande, positiv och ha hög social kompetens. Du behöver själv tar ansvar för din egen och bolagets framgång. 
  • Du ska kunna både Svenska och Engelska.
  • Mål- och resultatinriktad och har ett högt driv. Du har en förmåga att bearbeta och vårda kundrelationer samt hitta de bästa lösningarna för våra kunder. Vi förutsätter att du är en självständig person, men har också lätt för att samarbeta.
  • Du ska ha körkort och vara över 18år.


Just nu söker vi både heltid och timanställning.

 

Skicka din CV och personligt brev till oss på [email protected] eller ring oss på 036–710804


 

Drift & produktion: Wikinggruppen