Kvalitet, Service, Utbud

Recurvebågar

Recurvebågen - En förhistorisk klassiker

Recurvebågar utgör en klassisk bågtyp som har tjänat bågskyttevärlden i århundraden, både som ett praktiskt jaktverktyg och som vapen. Dessa bågar har en karaktäristiskt enkel, böjd design med framtill riktade kurvor, vilket ger dem deras unika utseende. 

 

Färg

Tillverkare

Recurvebågar: Perfekt för Allt från Hemmabruk till Tävlingsskytte

För att använda en recurvebåge krävs manuell hantering där skytten drar och upprätthåller bågens spänning. Detta kräver både styrka och teknisk skicklighet för att säkerställa precision i skottet. En fördel med recurvebågar är deras anpassningsbarhet, vilket gör dem lämpliga för olika skyttestilar och användningsområden. Dessa bågar passar utmärkt både för enklare skytte hemma och för tävlingsskytte.

Pilbågar i alla prisklasser

I vårt sortiment har vi även enklare bågar som passar perfekt som komplement till luftgeväret i sommarstugan eller till 5-kampen på midsommarafton. Frysen Airsoft erbjuder ett brett utbud av recurvebågar från kända märken som Ragim och Ek i alla prisklasser. Oavsett om du är en nybörjare som vill utforska bågskytte eller en avancerad skytt som söker en proffsbåge, har vi bågen för dig. Utforska vårt utbud av recurvebågar och omfamna det klassiska och tidlösa inom bågskyttevärlden. 

Drift & produktion: Wikinggruppen