Kvalitet, Service, Utbud

Slangbellor

Slangbellor i Alla Nivåer - Skjut med Precision och Stil 

Vårt sortiment av slangbellor sträcker sig från leksaksversioner till avancerade modeller med speciella funktioner. Slangbellan är ett enkelt, men fängslande verktyg som ger dig möjligheten att skjuta iväg projektiler med precision. För att använda en slangbella, placera din projektil i greppet, antingen tillverkat av plast eller läder. Håll din arm rak och dra repet med din andra hand ända till kinden. Du har flexibiliteten att hålla slangbellan antingen vertikalt eller horisontellt. När du är redo att skjuta, håll handen stadig och stilla för att uppnå bästa resultat.

Färg

Målskjutning Med Stil: Utforska Vårt Sortiment av Slangbellor

Vi erbjuder slangbellor för alla nivåer, från nybörjare till avancerade utövare. Vårt sortiment inkluderar olika typer av projektiler, inklusive glas- och stålkulor. Vissa av våra slangbellor har extra funktioner som armstöd och laser för att förbättra precisionen i ditt skjutande. 

Slangbellan är en mångsidig aktivitet som passar perfekt för evenemang som 5-kamp, 10-kamp, midsommarfirande och födelsedagsfester. Det är också en unik och minnesvärd present-idé att ge bort. Oavsett om du vill utmana dig själv genom att skjuta ner burkar eller träffa måltavlor, har vi den perfekta slangbellan för dig. Utforska vårt sortiment och upplev spänningen i att skjuta med stil och precision. 

Drift & produktion: Wikinggruppen