Kvalitet, Service, Utbud

Lowa Zephyr GTX Mid TF Black 44,5

Artnr: 26655
2 595 kr
Färg:
Storlek:
4141.54242.543.54444.54546

I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (6 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

LOWA Zephyr GTX är LOWA´s mest populära taktiska känga. En lätt och smidig modell som knappt känns på fötterna även efter flera timmars användning. Passar lika bra för poliser och militärer som för friluftsmänniskan.

Utsidan av kängan är tillverkad i 80% mocka samt 20% syntet. Mockan har flera fördelar mot vanligt läder. Det är väldigt slitstarkt samtidigt som det har öppna porer som jobbar bra tillsammans med Goretex-membranet för transportera ut fukten ur kängan. Mockan går även att behandla efter behov. Du kan lämna den precis som den är för bästa ventilation. Du kan också välja att impregnera den med teflonbaserad impregnering för vattenskydd medans du forfarande bibehåller möjligheten att transportera ut fukten. Om du istället oljar eller vaxar mockan blir den både mer hållbar och blir 100% vattentät men förlorar möjligheten att ventilera fukt genom porerna.

Syntet-tyget gör att kängan transporterar ut fukten på bästa sätt.

Kängan är utrustad med Gore-Tex membran som ger ett pålitligt skydd mot väta, oavsett vilken typ av aktivitet du utför! Membranet gör att fukt och värme som bildas i kängan transporteras ut samtidigt som det inte släpper igenom fukt utifrån. Detta gör att dina fötter håller sig torra och att du håller dig gladare över tid, oavsett vilket väder du ger dig ut i!

Kängan är även utrustad med LOWA´s egna MONOWRAP som fungerar som en ram runt kängan som ger fantastisk stibilitet i sidled och förhindrar stukade anklar.

Yttersulan har ett utmärkt halkskydd som möter de högsta militära standards.

 

Vikt: 1140g/par (storlek 42)

Läs mer
Stäng
Recensioner
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen