Kvalitet, Service, Utbud

Mat & Dryck

I vårt sortiment av friluftsmat hittar du allt från konserver till proteinbars. Då många friluftsaktivieter är fysiskt krävande krävs det att du fyller på med mycket energi för att hålla humöret på topp. Det är därför viktigt att du utöver frukost, lunch och middag även fyller på med exempelvis bars, torkad frukt och choklad mellan måltiderna.

Färg

Tillverkare

Funktion

Svenska 24 Hour Meals producerar allt du behöver för att hålla energin uppe på dina äventyr!

I deras sortiment finns mjuka konserver, frystorkad mat, proteinbars, energibars, torkad frukt, choklad mm. Alla prdukter går dels att köpa löst eller i färdiga "dygnsmenyer" i både vanliga och vegetariska alternativ.

Maträtterna finns i mängder med smaker, allt från köttfärsås och spagetti, köttbullar och potatismos, chili con carne, chicken panang, och många många fler!

Produkterna är framtagna tillsammans med försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. Maten är dock inte bara energirik utan smakar också bra! Detta gör 24 Hour Meals produkter perfekt som friluftsmat för alla krävande äventyr så som vandring, cykling, paddling eller som soldatmat i fält.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen