Kvalitet, Service, Utbud

Dygnsransoner & Måltider

I vårt stortiment av rationpacks hittar du färdigpackade matpåsar anpassade för ditt äventyr.

Vi har påsar från välkända märken som Tactical Foodpack och 24 Hour Meals som erbjuder flera olika menyer i olika storlekar och med olika måltider. Vissa av påsarna är designade för att täcka energibehovet för ett helt dygn medans andra är anpassade för kortare äventyr.

Varje meny innehåller 1-3 välsmakande måltider och flera tillbehör och snacks som bars, soppor, kaffe och kakor. Oavsett om du ska vandra, cykla, paddla eller behöver mat i fält finns det en meny som passar. 

Dygnsmenyerna från 24 Hour Meals är utvecklade tillsammans med svenska försvarsmakten.

Tillverkare

Funktion

Hos oss hittar du allt du behöver för att hålla energin uppe på dina äventyr!

I vårt sortiment från kända tillverkare som 24H Meals, Blå Band och Tactical Foodpack hittar du mjuka konserver, frystorkad mat, proteinbars, energibars, torkad frukt, choklad mm. Alla produkter går att köpa löst eller i färdiga "dygnsmenyer" i både vanliga och vegetariska alternativ.

Maträtterna finns i mängder med smaker, allt från köttfärsås och spagetti, köttbullar och potatismos, chili con carne, chicken panang, och många många fler!

Många av produkterna är framtagna tillsammans med försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. Maten är dock inte bara energirik utan smakar också bra! Detta gör friluftsmaten från 24 Hour Meals, Blå Band och Tactical Foodpack perfekt för alla krävande äventyr så som vandring, cykling, paddling eller som soldatmat i fält.

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen