Kvalitet, Service, Utbud

Snacks / Bröd / Kex / Pålägg

Vid friluftsaktiviteter som är fysiskt krävande så som vandring, klättring eller paddling är det viktigt att fylla på med energi även mellan måltiderna för hålla humöret uppe. I vårt sortiment av friluftsmat hittar du utöver mjukkonserver och frystorkad mat även proteinbars, energibars och andra snacks och mellanmål.

Bland våra friluftssnacks hittar du både nötter, choklad och torkad frukt. Allt är förpackat i smidiga portionspåsar som du enkelt kan ha i fickan eller i de mindre utrymmena i ryggsäcken. Perfekt att ha med på dina äventyr för att snabbt fylla på energidepåerna. Tänk på att detta inte ersätter behovet av riktig mat. För att orka hela dagar med hög aktivitet behövs en balanserad kost där bars och snacks är ett perfekt komplement för att orka ännu mer.

Hos oss hittar du många produkter från svenska 24 Hour Meals, Orifo och Tactical Foodpack. Deras produkter är utvecklade tillsammans med Försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. 

Tillverkare

Hos oss hittar du allt du behöver för att hålla energin uppe på dina äventyr!

I vårt sortiment från kända tillverkare som 24H Meals, Blå Band och Tactical Foodpack hittar du mjuka konserver, frystorkad mat, proteinbars, energibars, torkad frukt, choklad mm. Alla produkter går att köpa löst eller i färdiga "dygnsmenyer" i både vanliga och vegetariska alternativ.

Maträtterna finns i mängder med smaker, allt från köttfärsås och spagetti, köttbullar och potatismos, chili con carne, chicken panang, och många många fler!

Många av produkterna är framtagna tillsammans med försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. Maten är dock inte bara energirik utan smakar också bra! Detta gör friluftsmaten från 24 Hour Meals, Blå Band och Tactical Foodpack perfekt för alla krävande äventyr så som vandring, cykling, paddling eller som soldatmat i fält.

Drift & produktion: Wikinggruppen