Kvalitet, Service, Utbud

Kläder & Skor

Hos Frysen Airsoft finner du ett stort utbud av kläder för alla typer av väder. Vi har givetvis flertalet olika prisklasser för att du ska kunna hitta något som passar just dig. När du väljer kläder tycker vi det är viktigt att du tänker efter vad du ska ha dina kläder till. Vilka situationer kommer du uppleva? Jobba gärna i flera lager för att enkelt kunna justera om du behöver vara varmare eller svalare. Strumpor, kängor är en viktig del i din utrustning som många glömmer att fokusera på. Fötterna kan vara bland det viktigaste när det kommer till kläder och skor. För att du inte bra produkter på fötterna så kan du inte röra dig långt innan du börjar uppleva problem. Så välj en kvalitets sko som passar just din fot och komplettera detta med en bra struma som andas och ger dig den värmen du söker.

När du väljer byxor så får man se mycket till funktion och rörlighet. De flesta moderna byxorna vi säljer har mer och mer stretchtyg i sig för att öka din rörlighet.

Ripstop är en annan klassisk funktion som hjälper dig att hålla ihop materialet om olyckan skulle vara frame och du får en reva i byxan. Även här kan du jobba med att ha ett underställ under byxorna för att ge dig lagerfunktionen som är så bra när man vill justera sin temperatur.

Fleecejackor, skaljackor ger ofta bra värderskydd mot vind och vatten. Eftersom dessa jackor är tunna och smidiga ger dom dig en maximal rörlighet vilket behövs om du använder kläderna för försvarsverksamhet, jakt eller friluft. 

Färg

Tillverkare

 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen