Kvalitet, Service, Utbud

Byxbälten

Rätt bälte för rätt jobb:

I vårt sortiment av olika bälten hittar du rejäla byxbälten som passar vid alla tillfällen, vare sig det är till vardagsjeansen, till friluftsbyxorna eller till uniformen. Många av våra bälten är styvare för att fungera bra tillsammans med hölster men vi har även flera mjukare, mer bekväma varianter. Vissa av modellerna du hittar i den här kategorin är bälten med kardborre på utsidan för att ha möjligheten att kombinera med ett ytterbälte eller utrustningsbälte. Vi erbjuder bälten eller skärp från några av marknadens mest populära tillverkare som Clawgear, CPE och Snigel.  

Hitta ditt nya bälte hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen