Kvalitet, Service, Utbud

Stridsbälten

Stridsbälten med plats för allt och lite till: 

I vårt breda utbud av taktisk utrustning hittar du flera typer av stirdsbälten för alla behov. Du hittar flera olika typer av bälten med olika funktioner beroende på vad du behöver bära med dig. Vill du ha plats med många olika fickor och annan utrustning finns breda och vadderade stridsbälten. Om du föredrar smalare bälten som håller lägre profil finns det varianter som passar här med. Gemensamt för samtliga bälten i vår kategori med stridsbälten är att de alla är utrustade med MOLLE som gör det enkelt att montera dina magasinsfickor, sjukvårdsfickor eller flerbruksfickor. Oavsett om du är airsoftare, sportskytt eller soldat i Försvarsmakten hittar du ett bälte som passar dina behov hos oss. Vi har modeller i alla prisklasser både enklare från Invader Gear och Primal Gear till mer avancerade bälten från Snigel, Crye Precision och Templars Gear. 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen