Kvalitet, Service, Utbud

Taktiska Bälten

Utrustningsbälte för poliser och väktare: 

I den här kategorin hittar du bälten som hamnar mellan ett vanligt byxbälte och ett regelrätt “combatbelt”. Dessa mer taktiska bälten är rejäla och styva för att tåla montering av pistolhölster och annan utrustning. Många av bältena passar perfekt som utrustningsbälte för både poliser och väktare. Självklart passar bältena ypperligt även för airsoftare och skyttar. Vi har taktiska bälten från kända tillverkare som Clawgear, Snigel, CPE.  

Hitta ditt nya utrustningsbälte hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen