Kvalitet, Service, Utbud

Dummys

Attrapper för airsoft, träning och filminspelning: 

Vill du att din utrustning ska se häftigare och coolare ut? Eller letar du efter rekvisita inför en filminspelning? Eller kanske granatattrapper för olika typer av träning? Oavsett hittar du rätt “dummys”, eller attrapper här hos oss på Frysen Airsoft. Du hittar både radios och antenner, olika typer av handgranater och nightvision från välkända märken på airsoftmarknaden som FMA, G&G och Z-Tactical.  

Viktigt att komma ihåg är att dessa produkter endast är attrapper, de har alltså ingen annan funktion än den visuella. De fungerar dock perfekt för ändamålet: att få dig att se häftigare ut på airsoftspelen! 

Färg

Tillverkare

TAKTISK UTRUSTNING

Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen