Kvalitet, Service, Utbud

Universal Hölster

Hölster, mer än bara förvaring för din pistol:

En viktig del i din utrustning är ditt pistolhölster. Det finns dock flera typer av hölster i olika material och för många olika typer av pistoler. Det är alltså viktigt att du hittar en variant som passar dig och dina behov.  

Universalhölster: Dessa hölster är designade för att passa med flera modeller, vissa universalhölster passar med flera hundra olika pistolmodeller. Många är tillverkade i nylon men flera varianter är tillverkade i slitstark hårdplast. Detta är ett perfekt alternativ för dig som har fler pistoler eller har en något udda modell som du inte kan hitta ett formgjutet hölster till. 

Samtliga hölster du hittar i vårt sortiment är från välkända tillverkare som Blackhawk, Ammomax, Cytac, Warrior, Crye Precision med flera. 

Utforska vårt utbud av hölster och tillbehör och komplettera din utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen