Kvalitet, Service, Utbud

Kamouflagenät

Maskering och kamouflage för dig och din utrustning:

I vårt sortiment hittar du kamouflage för både dig själv och din utrustning. Ett kamouflagenät kan användas på många sätt. Dels kan det användas för att maskera dig själv, ett fordon eller annan utrustning. Det kan även klippas till mindre bitar för att maskera din hjälm eller viras runt ditt vapen. Används till fördel tillsammans med både kamouflagetejp och sprayfärg för bästa effekt. 

Maskera dig själv och din utrustning med rätt produkter från oss på Frysen Airsoft. 

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen