Kvalitet, Service, Utbud

Casio Klockor

Taktiska klockor för extrema förhållanden:

Vårt utbud av utrustning omfattar självklart taktiska klockor designade för att klara de allra tuffaste miljöerna. Våra klockor passar för soldater inom Försvarsmakten, poliser och väktare. Klockorna är vattentäta, extremt stryktåliga och fungerar i alla väder. Våra klockor kommer från det välkända märket Casio som har militära klockor du kan lita på i flera prisklasser.  

Hitta din nya klocka hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen