Kvalitet, Service, Utbud

Cold Steel

Några av världens mest robusta knivar:

Cold Steel tillverkar knivar och outdoor-utrustning med målet att tillverka världens mest robusta och vassa knivar, yxor, machetes och verktyg som tåls att användas varje dag. Cold Steel är en knivtillverkare med lång historia på flera årtionden med produktdesign som än idag görs i deras huvudkontor i USA. Cold Steel producerar knivar och verktyg i flera kategorier som överlevnadsknivar, taktiska knivar, fällknivar och outdoor-knivar med en uppsjö av nya modeller som släpps med jämna mellanrum.  

Hitta en ny favoritkniv från Cold Steel hos oss på Frysen Airsoft idag: 

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft.

Knivar av hög kvalitet för alla ändamål:

Knivar finns för flera olika ändamål och designer. Hos oss hittar du taktiska knivar för soldaten eller hemvärnsmannen, jaktknivar för jägare, bushcraftknivar för outdoor-entusiasten och fällknivar för dig som behöver en EDC kniv (every day carry) i fickan. Vi har knivar med både fast blad och fällknivar i olika utföranden och prisklasser. Oavsett ändamål hittar du en kniv som passar i vårt sortiment. Utforska vårt utbud idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen