Kvalitet, Service, Utbud

Kershaw

Modern design möter kvalitet:

Sedan 70-talet har Kershaw tillverkat verktyg och knivar populära bland både frilufts- och outdoorentusiaster. Tillverkning av Kershaws knivar sker i deras högteknologiska fabrik och med stål av hög kvalitet vilket ger knivar med hög slitstyrka och tolerans. Oavsett om du väljer en fällkniv, jaktkniv eller något annat verktyg erbjuder Kershaw alltid högsta kvalitet med en modern design. Utforska vårt utbud av knivar och verktyg från Kershaw idag: 

Färg

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft.

Knivar av hög kvalitet för alla ändamål:

Knivar finns för flera olika ändamål och designer. Hos oss hittar du taktiska knivar för soldaten eller hemvärnsmannen, jaktknivar för jägare, bushcraftknivar för outdoor-entusiasten och fällknivar för dig som behöver en EDC kniv (every day carry) i fickan. Vi har knivar med både fast blad och fällknivar i olika utföranden och prisklasser. Oavsett ändamål hittar du en kniv som passar i vårt sortiment. Utforska vårt utbud idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen