Kvalitet, Service, Utbud

Miltec

Billiga knivar för jakt, outdoor och överlevnad:

Miltec har ett brett sortiment inom kategorierna outdoor, friluft, hemberedskap och taktisk utrustning. De erbjuder prisvärda produkter med allt från friluftskök, sovsäckar och tält till magasinsfickor, knivar och annan fältutrustning.  

Bland deras knivar och verktyg hittar vi allt för både frilufts-entusiasten och dig som behöver prisvärda produkter för ditt hemberedskapskit. Miltec erbjuder allt från bushcraft-, överlevnads-, taktiska- och dykarknivar med fast blad till smidiga fällknivar och multiverktyg. De har även ett stort utbud av prisvärda yxor, spadar, machetes och slipverktyg samt flera historiska sablar och bajonetter.

Utforska vårt sortiment av knivar och verktyg från Miltec idag: 

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft.

Knivar av hög kvalitet för alla ändamål:

Knivar finns för flera olika ändamål och designer. Hos oss hittar du taktiska knivar för soldaten eller hemvärnsmannen, jaktknivar för jägare, bushcraftknivar för outdoor-entusiasten och fällknivar för dig som behöver en EDC kniv (every day carry) i fickan. Vi har knivar med både fast blad och fällknivar i olika utföranden och prisklasser. Oavsett ändamål hittar du en kniv som passar i vårt sortiment. Utforska vårt utbud idag: 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen