Kvalitet, Service, Utbud

Övriga Tillverkare

Sveriges bästa utbud av alla typer av knivar:

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort utbud av olika knivar och verktyg från några av världens mest populära tillverkare. Vi har bland annat taktiska knivar för soldater och hemvärnsmän, jakt- och bushcraftknivar för frilufts-entusiaster och överlevnadsknivar för den förberedde preppern. Vårt sortiment omfattar knivar från tillverkare som Ka-Bar, Cold Steel, Miltec och SOG. Oavsett vad för kniv du behöver för att komplettera din utrustning hittar du den hos oss på Frysen Airsoft. 

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft.

Knivar av hög kvalitet för alla ändamål:

Knivar finns för flera olika ändamål och designer. Hos oss hittar du taktiska knivar för soldaten eller hemvärnsmannen, jaktknivar för jägare, bushcraftknivar för outdoor-entusiasten och fällknivar för dig som behöver en EDC kniv (every day carry) i fickan. Vi har knivar med både fast blad och fällknivar i olika utföranden och prisklasser. Oavsett ändamål hittar du en kniv som passar i vårt sortiment. Utforska vårt utbud idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen