Kvalitet, Service, Utbud

Schrade

Välj en kniv från en tillverkare med över 100 års erfarenhet i ryggen:

Schrade är en erfaren tillverkare med över 100 års erfarenhet av tillverkning och design av knivar, yxor, machetes och andra verktyg för outdoor- och friluftslivet. Schrade blev ett allmänt känt knivmärke i USA redan 1892 efter sitt patent på en låsmekanism för fällknivar, en så kallad “push button switchblade”, och har sedan dess utvecklat moderna knivar av hög kvalitet. I deras utbud idag hittar du flera olika typer av fällknivar och knivar med fast blad men också yxor och multiverktyg. Utforska vårt utbud av knivar och verktyg från Schrade idag: 

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft.

Knivar av hög kvalitet för alla ändamål:

Knivar finns för flera olika ändamål och designer. Hos oss hittar du taktiska knivar för soldaten eller hemvärnsmannen, jaktknivar för jägare, bushcraftknivar för outdoor-entusiasten och fällknivar för dig som behöver en EDC kniv (every day carry) i fickan. Vi har knivar med både fast blad och fällknivar i olika utföranden och prisklasser. Oavsett ändamål hittar du en kniv som passar i vårt sortiment. Utforska vårt utbud idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen