Kvalitet, Service, Utbud

Spyderco

Ikoniska fällknivar från en av världens bästa tillverkare:

Om du har ett intresse för knivar och outdoor-produkter har du förmodligen vid något tillfälle hört talas om den amerikanska tillverkaren Spyderco. Spyderco har en lång historia av att tillverka knivar och utrustning för frilufts- entusiaster men har även ett stort sortiment av populära fällknivar som fungerar perfekt som EDC (every day carry). Deras knivmodeller känns lätt igen på sin design med ett runt hål i bladet som ofta kallas “Spydiehole” som också används för att enkelt öppna din Spyderco fällkniv. Spyderco erbjuder, utöver sitt breda sortiment av knviar och verktyg, även ett stort utbud av vård- och slipprodukter så att du kan hålla din kniv rakbladsvass. 

Utforska vårt sortiment av knivar från Spyderco idag: 

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft.

Knivar av hög kvalitet för alla ändamål:

Knivar finns för flera olika ändamål och designer. Hos oss hittar du taktiska knivar för soldaten eller hemvärnsmannen, jaktknivar för jägare, bushcraftknivar för outdoor-entusiasten och fällknivar för dig som behöver en EDC kniv (every day carry) i fickan. Vi har knivar med både fast blad och fällknivar i olika utföranden och prisklasser. Oavsett ändamål hittar du en kniv som passar i vårt sortiment. Utforska vårt utbud idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen