Kvalitet, Service, Utbud

Machetes

Billiga, bra och slitstarka machetes:

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av machetes i olika prisklasser. Oavsett om du behöver trimma buskar, hugga dig genom tät vegetation eller förbereda lägerplatsen för en natt under stjärnorna, är en machetes ett perfekt verktyg för jobbet. Vårt utbud omfattar machetes från flera kända tillverkare som Cold Steel, Miltec och SOG som alla tillverkar verktyg för friluftslivet av hög kvalitet. 

Upptäck vårt breda urval av machetes och hitta den perfekta modellen som passar dina behov och ändamål. Vi har allt från traditionella modeller som Kukri- och Bolo-machetes till mer moderna och taktiska varianter. Vi har helt enkelt något för alla ändamål och preferenser. 

Hitta din nya följeslagare för dina framtida äventyr hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft. 

Utforska vårt utbud av knivar och verktyg idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen