Kvalitet, Service, Utbud

Multitools & Saxar

Samla verktygslådan i fickan med ett multitool:

Utforska vårt omfattande sortiment av högkvalitativa multitools som är designade för att ge mångsidighet och praktisk användning i alla situationer.  

Med ett multitool har du allt du behöver inom räckhåll för att klara av olika uppgifter, oavsett om det är under campingutflykten, i vardagen hemma eller i stridsvästen. Ett multitool har, som namnet skvallrar om, många verktyg i ett kompakt format. Verktygen kan vara flera men vanligtvis tång, kniv, skruvmejslar och burköppnare. I vårt sortiment hittar du multitools från välkända tillverkare som SOG, Miltec och Kershaw samt många fler. Du hittar multitools i flera prisklasser men samtliga håller hög kvalitet. 

Utforska vårt utbud av multitools idag och hitta din nya, pålitliga följeslagare för dina framtida äventyr och utmaningar. Med våra multitools är du alltid förberedd och redo att möta vad som helst som livet kastar din väg.  

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft. 

Utforska vårt utbud av knivar och verktyg idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen