Kvalitet, Service, Utbud

Spadar & Skyfflar

Var alltid förberedd: Packa med en spade:

En spade eller skyffel bör finnas i varje hus, förråd, lantställe och bil! Vi har spadar och skyfflar i flera material och med flera syften från både SOG och MIL-TEC. Många glömmer att man alltid ska ha en liten spade eller skyffel i bilen. När man fastnar i en snöstorm eller kör fast på en lerig åker så är en spade din bästa vän.

En skyffel i förrådet hemma eller på landet.
Klimatförändringarna i världen gör att man aldrig vet när det öser ner decimeter snö under en natt eller när översvämmning blir ett faktum. Ska du ut i naturen oavsett tid på året så finns det flera ihopvikbara alternativ som passar perfekt i din packning. 

 

 

 

 

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft. 

Utforska vårt utbud av knivar och verktyg idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen