Kvalitet, Service, Utbud

Träningsknivar

Förbättra din träning med rätt tillbehör: Utforska våra träningsknivar!

Utforska vårt sortiment av träningsknivar som hjälper dig att ta din träning till nästa nivå. Våra träningsknivar är tillverkade av ett gummimaterial och är designade för att ge dig den perfekta balansen mellan säkerhet och realism under din träning.

Våra träningsknivar är tillverkade av material av hög kvalitet för långvarig hållbarhet. Med ergonomisk design och välbalanserad vikt ger våra knivar en autentisk känsla och också realistisk träning. Hos oss hittar du träningsknivar från tillverkare som Cold Steel och Pirate Arms. Oavsett om du tränar för självförsvar, taktisk träning eller bara för att förbättra din skicklighet, är våra träningsknivar det perfekta valet.

Färg

Tillverkare

Taktiska knivar för soldater, jägare och friluftsmänniskor: 

Hos oss på Frysen Airsoft hittar du ett stort sortiment av olika typer av knivar som taktiska knivar, jaktknivar, fällknivar och överlevnadsknivar. Du hittar även ett stort utbud med olika yxor, machetes och taktiska spadar. Vi har även flera multiverktyg, sågar och slipverktyg. Vi har även flera träningsknivar som lämpar sig både för träning och airsoft. Våra knivar och verktyg tillverkas av några av världens mest kända varumärken som Willumsen, SOG, Cold Steel, KA-Bar och Miltec och finns i flera olika prisklasser. Oavsett om du är soldat, jägare, eller outdoor-entusiast hittar du rätt knivar och verktyg hos oss på Frysen Airsoft. 

Utforska vårt utbud av knivar och verktyg idag: 

Drift & produktion: Wikinggruppen