Kvalitet, Service, Utbud

Tillbehör

Använd rätt tillbehör till din radio:

Kommunikation är som man säger: A och O. För att lyckas med samarbetet mellan dig och din grupp är radioutrustning som fungerar av yttersta vikt! Hos oss hittar du allt som rör kommunikationsutrustning som olika radios. Du hittar självklart även ett brett utbud med tillbehör som antenner, batterier, monofoner och hörselkåpor. Vi har prisvärd radioutrustning som passar perfekt för ditt airsoftlags interna kommunikation men även proffsprylar som används av militär och polis över hela världen. Vi lagerhåller produkter från kända märken som Beofeng, Z-Tactical och Sordin. Utforska vårt sortiment av radio- och kommunikationsutrustning och öka dina chanser att lyckas på airsoftbanan: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen