Kvalitet, Service, Utbud

Dryck

Oavsett vilket typ av äventyr du ger dig ut på är vätskebalansen alltid viktig. När du svettas behöver kroppen få påfyllning med elektrolyter och salter för att undvika kramp och yrsel.

Vandrar du i fjällen är vattnet mineralfattigt och behovet av extra salt och mineraltillskott blir ännu viktigare. Isotonisk sportdryck hjälper till att återställa saltbalansen i kroppen och ger dig energi att fortsätta längre.

Hos oss hittar du ett brett utbud av olika dryckespulver du enkelt blandar med vanligt vatten. Vi har produkter från Orifo, 24 Hour Meals och Tactical Foodpack som har ett brett utbud av friluftsmat.

Tillverkare

Hos oss hittar du allt du behöver för att hålla energin uppe på dina äventyr!

I vårt sortiment från kända tillverkare som 24H Meals, Blå Band och Tactical Foodpack hittar du mjuka konserver, frystorkad mat, proteinbars, energibars, torkad frukt, choklad mm. Alla produkter går att köpa löst eller i färdiga "dygnsmenyer" i både vanliga och vegetariska alternativ.

Maträtterna finns i mängder med smaker, allt från köttfärsås och spagetti, köttbullar och potatismos, chili con carne, chicken panang, och många många fler!

Många av produkterna är framtagna tillsammans med försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. Maten är dock inte bara energirik utan smakar också bra! Detta gör friluftsmaten från 24 Hour Meals, Blå Band och Tactical Foodpack perfekt för alla krävande äventyr så som vandring, cykling, paddling eller som soldatmat i fält.

Drift & produktion: Wikinggruppen