Kvalitet, Service, Utbud

Dygnsransoner

24 Hour Meals dygnsransoner innhåller kalorier för en hel dag. Dessa dygnsmenyer är framtagna tillsammans med försvarsmakten för att täcka soldaters energibehov men passar självklart även perfekt för andra äventyr och friluftsaktiviteter så som vandring eller cykling.

Varje påse innheåller tre måltider samt flera mellanmål i form av proteinbars, energibars, choklad och sportdycker och finns i både vanliga och vegetariska menyer.

Svenska 24 Hour Meals producerar allt du behöver för att hålla energin uppe på dina äventyr!

I deras sortiment finns mjuka konserver, frystorkad mat, proteinbars, energibars, torkad frukt, choklad mm. Alla prdukter går dels att köpa löst eller i färdiga "dygnsmenyer" i både vanliga och vegetariska alternativ.

Maträtterna finns i mängder med smaker, allt från köttfärsås och spagetti, köttbullar och potatismos, chili con carne, chicken panang, och många många fler!

Produkterna är framtagna tillsammans med försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. Maten är dock inte bara energirik utan smakar också bra! Detta gör 24 Hour Meals produkter perfekt som friluftsmat för alla krävande äventyr så som vandring, cykling, paddling eller som soldatmat i fält.

Drift & produktion: Wikinggruppen