Kvalitet, Service, Utbud

Energi & Proteinbars

Vid friluftsaktiviteter som är fysiskt krävande så som vandring, klättring eller paddling är det viktigt att fylla på med energi även mellan måltiderna för hålla humöret uppe. I vårt sortiment av friluftsmat hittar du utöver mjukkonserver och frystorkad mat även proteinbars, energibars och andra snacks och mellanmål.

Här hittar du proteinbars och energibars i flera goda smaker som passar perfekt att ha med på dina äventyr för att snabbt fylla på energidepåerna.

Hos oss hittar du många produkter från svenska 24 Hour Meals. Deras produkter är utvecklade tillsammans med Försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. 

Svenska 24 Hour Meals producerar allt du behöver för att hålla energin uppe på dina äventyr!

I deras sortiment finns mjuka konserver, frystorkad mat, proteinbars, energibars, torkad frukt, choklad mm. Alla prdukter går dels att köpa löst eller i färdiga "dygnsmenyer" i både vanliga och vegetariska alternativ.

Maträtterna finns i mängder med smaker, allt från köttfärsås och spagetti, köttbullar och potatismos, chili con carne, chicken panang, och många många fler!

Produkterna är framtagna tillsammans med försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. Maten är dock inte bara energirik utan smakar också bra! Detta gör 24 Hour Meals produkter perfekt som friluftsmat för alla krävande äventyr så som vandring, cykling, paddling eller som soldatmat i fält.

24 Hour Meals mjukkonserver har en hållbarhet på upp till 36 månader vilket gör att de också fungerar utmärkt som ett tillskott till hemmets krisberedskap.

Drift & produktion: Wikinggruppen