Kvalitet, Service, Utbud

Mjukkonserver

Mjuka konserver är redo att ätas direkt ur påsen. Du värmer påsen genom att antingen koka påsen i vatten, med en heater eller genom att tömma påsen i en gryta och tillaga den som vilket mat som helst.

Det stora skillnaden mot exempelvis frystorkad mat är att den inte kräver vatten för att tillagas.

Tänk dock på att mjukkonserver väger mer och kanske därför inte passar på de längre vandringsturerna. Påsarna har lång hållbarhet och passar även perfekt att ha hemma som nödproviant. 

Hos oss hittar du många olika maträtter från svenska Blå Band och 24 Hour Meals. Deras produkter är utvecklade tillsammans med Försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. 

Mjukkonserver har en hållbarhet på upp till 36 månader vilket gör att de också fungerar utmärkt som ett tillskott till hemmets krisberedskap.

Tillverkare

Funktion

Hos oss hittar du allt du behöver för att hålla energin uppe på dina äventyr!

I vårt sortiment från kända tillverkare som 24H Meals, Blå Band och Tactical Foodpack hittar du mjuka konserver, frystorkad mat, proteinbars, energibars, torkad frukt, choklad mm. Alla produkter går att köpa löst eller i färdiga "dygnsmenyer" i både vanliga och vegetariska alternativ.

Maträtterna finns i mängder med smaker, allt från köttfärsås och spagetti, köttbullar och potatismos, chili con carne, chicken panang, och många många fler!

Många av produkterna är framtagna tillsammans med försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. Maten är dock inte bara energirik utan smakar också bra! Detta gör friluftsmaten från 24 Hour Meals, Blå Band och Tactical Foodpack perfekt för alla krävande äventyr så som vandring, cykling, paddling eller som soldatmat i fält.

Drift & produktion: Wikinggruppen