Kvalitet, Service, Utbud

Snacks/Bröd/Kex/Pålägg

Ibland behöver man något snabbt att fylla på med under dagen mellan de större måltiderna. De flesta friluftsaktiviteter är fysiskt krävande och kaloririka mellanmål ger dig möjlighet att gå, paddla eller cykla längre.

Bland våra friluftssnacks hittar du både nötter, choklad och torkad frukt. Allt är förpackat i smidiga portionspåsar som du enkelt kan ha i fickan eller i de mindre utrymmena i ryggsäcken.

Hos oss hittar du många produkter från svenska 24 Hour Meals. Deras produkter är utvecklade tillsammans med Försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. 

Svenska 24 Hour Meals producerar allt du behöver för att hålla energin uppe på dina äventyr!

I deras sortiment finns mjuka konserver, frystorkad mat, proteinbars, energibars, torkad frukt, choklad mm. Alla prdukter går dels att köpa löst eller i färdiga "dygnsmenyer" i både vanliga och vegetariska alternativ.

Maträtterna finns i mängder med smaker, allt från köttfärsås och spagetti, köttbullar och potatismos, chili con carne, chicken panang, och många många fler!

Produkterna är framtagna tillsammans med försvarsmakten med soldaters energibehov i fokus. Maten är dock inte bara energirik utan smakar också bra! Detta gör 24 Hour Meals produkter perfekt som friluftsmat för alla krävande äventyr så som vandring, cykling, paddling eller som soldatmat i fält.

24 Hour Meals mjukkonserver har en hållbarhet på upp till 36 månader vilket gör att de också fungerar utmärkt som ett tillskott till hemmets krisberedskap.

Drift & produktion: Wikinggruppen