Kvalitet, Service, Utbud

Nightvision & Thermal

Upptäck världen i ett nytt ljus med Night Vision och termiska sikten

Att utforska världen när solen går ner har aldrig varit mer spännande än med professionella Night Vision. Med avancerade optiska system och högkvalitativa sensorer kan våra bild- och ljusförstärkare ge dig möjligheten att se i mörker med glasklar skärpa. 

NVG´s eller NVD´s ger dig möjligheten navigera i mörka omgivningar oavsett om syftet är jakt, för airsoftspelen, soldaten eller för den väldigt förberedde preppern.  

Dagens nightvision går att dela upp i två tekniker, infraröd teknik eller ljusförstärkande teknik. Modeller som använder infrarött-ljus omvandlar värme till en detaljerad bild, antingen i “svart/vit” bild eller i flera färger. Ljusförstärkande teknik använder förstärker istället det ljus som finns och projicerar detta på en display för användaren och ger det välkända gröna ljuset. Dessa modeller har dock samma begränsning som det mänskliga ögat, om det inte finns tillräckligt med ljus att reflektera fungerar de sämre. De är också känsliga för direkt solljus och ska aldrig användas mitt på dagen. I vårt sortiment hittar du välkända modeller från tillverkaren ActInBlack som producerar NVD´s av högsta kvalitet. 

Hos oss på Frysen Airsoft erbjuder vi ett brett utbud av Night Vision och termiska sikten för alla dina behov. Oavsett om du är en entusiastisk äventyrare, jobbar professionellt inom säkerhet och försvar, eller en jägare som söker att förbättra din upplevelse, har vi rätt utrustning för dig.  

Har du frågor om vilka Night vision-produkter som passar bäst för dig? Kontakta oss så guidar vi dig till rätt beslut.  

Färg

Tillverkare

Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag!

Drift & produktion: Wikinggruppen