Kvalitet, Service, Utbud

Karbinhakar

Fäst din utrustning lätt tillgängligt:

I vårt sortiment av taktiska tillbehör hittar du ett stort utbud av olika typer av karbinhakar i olika material som stål, titan och polymer. En karbinhake har flera användningsområden och passar utmärkt för att fästa utrustning som handskar, hörselkåpor eller hjälmar på din stridsutrustning eller packning. Vi har karbinhakar i flera olika storlekar från tillverkare som Nitecore, Wildo och Nite Ize.  

OBS! Ingen av våra karbinhakar ska användas till klättring. OBS! 

Utforska vårt sortiment av taktiska tillbehör idag: 

Färg

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell:  

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.   

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor.  

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen