Kvalitet, Service, Utbud

Nödbloss / Nödsignaler

Nödsignaler och rökgranater:

Här finner du flera olika typer av signalutrustning som rökgranater, lightsticks och nödblloss från kända tillverkare. Vår signalutrustning har flera användningsområden men kan bland annat användas för att signalera mellan grupper i en pluton eller vid nödsituationer och olyckor.  

Några av de tillverkare som vi tillhandahåller är Ikaros och PainsWessex. Använd endast nödblossen och nödsignalerna vid nödfall och använd sunt förnuft för att inte påkalla hjälp om du inte verkligen behöver den. 

Utforska hela vårt sortiment av signalutrustning och annan taktisk utrustning idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell:  

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.   

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor.  

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen