Kvalitet, Service, Utbud

Tejp & Lim

Laga din utrustning i fält: 

Tejp är en av de delar i din utrustning som har flest användningsområden. Du kan använda tejp för att laga din utrustning, laga dig själv i brist på sjukvårdsutrustning eller för “bunta ihop” prylar så att de inte skramlar runt i din ryggsäck. Endast fantasin sätter gränserna. Vi har flera olika typer av tejp i vårt sortiment som eltejp, vävtejp, elastisk självhäftande tejp, gorilla-tejp och vattenavvisande tejp. Du hittar även superlim i vårt sortiment för mer permanenta lagningar av din utrustning. 

Hitta rätt tillbehör för din utrustning idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell:  

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.   

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor.  

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen