Kvalitet, Service, Utbud

Övriga

Visa vad du kan med en patch:

Patchar och tygmärken är en viktig del av din taktiska utrustning och ett enkelt sett att uttrycka både tillhörighet, uppgift, humor eller åsikt. Våra patchar och tygmärken kan bäras antingen på din stridsväst eller platecarrier, på din ryggsäck eller på dina kläder. De flesta patcharna har kardborre på baksidan vilket gör dem enkla att både montera och byta ut mot nya. I den här kategorin hittar du bland annat utbildningsbågar, förbandsmärken, polismärken och roliga moralpatchar. Våra patchar passar lika bra för aktivt anställda soldater, airsoftare eller för dig som bara vill uttrycka din stil med en cool patch! Utforska vårt sortiment och hitta dina nya favoritpatchar hos oss på Frysen Airsoft: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen