Kvalitet, Service, Utbud

Ryggsäckar & väskor

Rätt ryggsäck för rätt ändamål: 

När du väljer ryggsäck är det viktigt att tänka på när och hur den ska användas. Storlek, material och passform är alla saker som spelar stor roll när det kommer till vilken ryggsäck som passar dig och dina behov. En ryggsäck ska vara lätt att packa och ska också sitta skönt även efter flera timmars användning.  

Hos oss hittar du ett brett utbud av ryggsäckar för friluftsaktiviteter, militärt bruk, "bug-out-bags" eller till vardags. Självklart hittar du även ett stort utbud av tillbehör som vattentäta packpåsar och packkuber samt reservdelar som spännen och remmar. Vårt utbud omfattar även vapenväskor för både pistoler och gevär i både hardcase- och softcaseutförande. 

Vi har ryggsäckar, vapenväskor och bagar från välkända tillverkare som Miltec, Warrior, Berghouse, Nimrod och Snigel. Utforska vårt sortiment av ryggsäckar idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen