Kvalitet, Service, Utbud

Ammunitionslådor

Praktiskt förvaring för din utrustning:

Med en rejäl konstruktion och slitstarka material får du hållbara förvaringslådor som kan användas för all typ av förvaring. Du hittar både tyngre lådor i metall och lättare i polymer och i flera storlekar för olika ändamål. Så oavsett vad du vill förvara finns våra ammunitionslådor som ett perfekt alternativ. Utforska vårt utbud idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen