Kvalitet, Service, Utbud

Tillbehör

Rätt utrustning behöver rätt tillbehör: 

Till din ryggsäck kan du både behöva tillbehör och ibland även reservdelar. För att enklare organisera din ryggsäck kan det vara en bra idé att packa i antingen pack-kuber eller drybags. För att hålla din ryggsäck och innehållet torrt bör du även ha ett regnskydd för din ryggsäck. Vårt sortiment omfattar även flera reservdelar i form av spännen och extra remmar.  

Hitta dina ryggsäckstillbehör hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen