Kvalitet, Service, Utbud

Vapenväskor

Skydda dina vapen med en vapenväska av hög kvalitet: 

Vapenväskor delas generellt sett upp i två kategorier: Hardcase eller Softcase. 

Hardcase är väskor i hårdplast som ger bra med skydd för ditt gevär. De har i regel skum på insidan som gör att all din utrustning ligger säkert på plats under transport. Hårdväskor är dock något bulkigare och tar större plats att förvara. 

Softcase-väskor, eller mjuka vapenväskor, är istället smidigare och går oftast att bära på ryggen. De ger dock inte samma skydd och rymmer oftast inte lika mycket extra utrustning. 

Hos oss hittar du flera olika väskor för olika typer av gevär eller pistoler från välkända tillverkare som Sig Sauer, ASG, Nimrod och Clawgear. Utforska vårt sortiment och hitta en vapenväska som passar dina behov: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen