Kvalitet, Service, Utbud

Väskor

Få med dig all din utrustning när du behöver den:

Söker du en utrustningsbag, magväska eller en större trosspackning? Vi har alla typer av väskor du kan behöva! Vi har flera bagar i olika storlekar som passar perfekt som resväska. Du hittar även flera utrustningsväskor, eller “rangebags”, i olika storlekar för utrustning du behöver ha med dig till skjutbanan. Vi har väskor, bagar och rangebangs i flera olika prisklasser från kända varumärken som Snigel, MIltec, Under Armour och CPE. Utforska vårt sortiment och hitta din nya utrustning hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell: 

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat utrustning från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.  

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor. 

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen