Kvalitet, Service, Utbud

Sjukvårdsutrustning

Första hjälpen för alla tillfällen:

Vi har ett stort utbud av sjukvårdsutrustning, IFAK´s och första hjälpen kit i olika storlekar. Den sjukvårdsutrustning du hittar hos oss passar lika bra för din krisberedskap i hemmet, som första hjälpen kit i bilen, i vandringsryggsäcken eller i stridsutrustningen. Vi har allt från enklare bandage, plåster och första förband till mer avancerad sjukvårdsutrustning som tourniqueter. Vi har även första hjälpen kit i flera olika storlekar från välkända Cederroth. 

Spana in vårt utbud av sjukvårdsutrustning och komplettera ditt eget lager men proffsprylar från välkända tillverkare: 

Färg

Tillverkare

Tilldelad materiell är aldrig tillräcklig materiell:  

Hos oss hittar du ett stort utbud av taktisk utrustning för poliser, soldater och hemvärnsmän. Vi erbjuder bland annat stridsutrustning och magasinsfickor från den kända svenska tillverkaren Snigel Design som har tillverkat mycket utrustning till Försvarsmakten. Vi har även ett stort sortiment från internationella tillverkare som Crye Precisions som tillverkar utrustning för specialstyrkor världen runt och Warrior som tillverkar utrustning för brittiska armén.   

Behöver du även komplettera din sjukvårdsutrustning hittar du allt du behöver för din IFAK hos oss. Vi erbjuder ett stort utbud med sjukvårdsutrustning från Cederroths med både lösa artiklar som första-förband, kompresser och plåster men även kompletta sjukvårdslådor.  

Komplettera din tilldelade utrustning hos oss på Frysen Airsoft idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen