Kvalitet, Service, Utbud

Skyddsutrustning

Skydda dig själv när du spelar airsoft eller skjuter:

Att använda rätt skyddsutrustning är lika viktigt oavsett vilken aktivitet du tar dig för. När du spelar airsoft är det lika viktigt att skydda ögon som öron och tänder. Om du istället tränar eller tävlar i sportskytte är det även här precis lika viktigt att skydda både ögon och öron. 

Hos oss hittar du all utrustning du behöver för att effektivt skydda dig från onödiga skador. 

För skydd av ansiktet hittar du ett stort utbud av både glasögon, googles och meshmasker från kända tillverkare som Edge, Bollé och ASG.  

I vårt sortiment av hörselskydd hittar du både hörselkåpor och avancerade öronproppar. Att skydda sin hörsel är minst lika viktigt som att skydda ögon oavsett om du håller på med riktigt skytte eller airsoft. Du hittar hörselkåpor och proppar från professionella tillverkare som Sportear och Sordin. 

Vi har även produkter för CBRN-skydd. Du hittar skyddsmasker, som många gånger även kallas gasmask, med alla tänkbara tillbehör. 

Självklart hittar du även annan taktiskt skyddsutrustning som hjälmar, knäskydd och armbågsskydd. 

Utforska vårt sortiment och hitta rätt utrustning för att skydda dig ifrån onödiga skador när du utövar dina hobbys: 

Färg

Tillverkare

Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag! 

Populära produkter i underkategorierna
Drift & produktion: Wikinggruppen