Kvalitet, Service, Utbud

Munskydd

Tumma inte på skyddsutrustningen, välj produkter av hög kvalitet från oss:

Att använda rätt skyddsutrustning är lika viktigt oavsett vilken aktivitet du tar dig för. När du spelar airsoft är det lika viktigt att skydda ögon som öron och tänder. Om du istället tränar eller tävlar i sportskytte är det även här precis lika viktigt att skydda både ögon och öron. 

För att skydda ansiktet och dina tänder har vi flera typer av ansiktsmasker och tandskydd. Ansiktsmaskerna i vårt sortiment är i regel tillverkade av ett meshgaller i stål vilket ger ett bra skydd mot airsoft- eller paintballkulor medans tandskydden 

Vi på Frysen Airsoft rekommenderar alltid att du använder glasögon och/eller ansiktsmasker av hög kvalitet för att minska risken för onödiga olyckor. Utforska vårt sortiment och hitta dina skyddsprodukter hos oss idag: 

Färg

Tillverkare

Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen