Kvalitet, Service, Utbud

Tillbehör

Skydda dig både mot kulor och imma med vår skyddsutrustning och anti-fog:

Att använda rätt skyddsutrustning är lika viktigt oavsett vilken aktivitet du tar dig för. När du spelar airsoft är det lika viktigt att skydda ögon som öron och tänder. Om du istället tränar eller tävlar i sportskytte är det även här precis lika viktigt att skydda både ögon och öron. 

En av airsoftarens största motståndare är den konstanta imman. Många glasögon och googles kommer med förbehandlat immskydd men även detta skydd kan behöva påbättring. Hos oss hittar du därför ett sortiment av anti-fog spray och andra tillbehör som RX-inserts för dig med glasögon. 

Utforska vårt sortiment och hitta dina nya skyddsprodukter idag: 

Tillverkare

Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen