Kvalitet, Service, Utbud

Hjälmar

Skydda huvudet och se cool ut samtidigt:

Att skydda huvudet är viktigt vid alla aktiviteter vare sig det gäller airsoft, cykling eller bergsklättring. Vi har därför samlat ett brett sortiment av taktiska hjälmar som skyddar dig och fungerar som ett perfekt komplement till din andra skyddsutrustning. Viktigt att komma ihåg är att våra hjälmar inte är ballistiska som riktiga taktiska hjälmar och de är heller inte klassade att användas vid aktiviteter som klättring. Våra hjälmar ger dock ett perfekt skydd för ditt huvud på airsoftspelen och är ett bra tillskott till din utrustning. I vårt sortiment hittar du även, utöver hjälmar, även ett stort utbud av olika hjälmtillbehör som hjälmdok, fästadapter för hörselkåpor, lampor och tillbehör för nightvision. 

Våra hjälmar tillverkas av kända varumärken på airsoftmarknaden som FMA, ASG och Emerson. Uppdatera din utrustning med en ny hjälm från oss på Frysen Airsoft: 

Färg

Tillverkare

Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen