Kvalitet, Service, Utbud

PTS MTEK FLUX Helmet - Flat Dark Earth

Artnr: 27206
2 799 kr
Färg:
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

MTEK FLUX är resultatet av flera års arbete med design av utveckling för att ta fram en modernt, avancerat och modulärt hjälmsystem. Namnet "FLUX" står för Future, Lightwieght, Undercut, eXpandeble och kommer från latinens flux, vilket betyder "flöde" (flow).

Hjälmen är specifikt designad för att följa ditt huvuds naturliga form vilket gör den både bekvämare och stabilare. Detta gäller även om du använder den timmar i sträck med alla tänkbara tillbehör.

Kantprofilen på MTEK FLUX är designad för att helt kompatibel med de populärste hörselkåporna, googles, glasögon och andningsmasker. Bakänden har en förhöjd design för att inte fastna i din stridsväst/platecarrier vilket inte begränsar din rörlighet, även när du ligger ned.

PTS MTEK FLUX är en väldigt naturtrogen replika av den riktiga MTEK FLUX tillverkad i material med hög kvalite, rätt textur och matta färger. Kuddarna på insidan är även dom av hög kvalité som tillsammans med designen på hjälmen gör att den sitter stabilt på huvudet, även med tyngre tillbehör så som NVG´s. Railsidorna är helt MLOK kompatibla vilket gör att du har mängder med tillbehör att välja mellan.


Funktioner:

    FLUX accessory rails - M-LOK kompatibla
    Förmonterad Shroud med NVG mount
    Paketet inkulderar retention straps, shroud bungee, kardborre för utsidan och interna formkuddar.
   

 

Specifikationer:

    Färger– Svart / Tan / Ranger Green
    Material – Glass Fiber Reinforced ABS
    Vikt – ~980 g

Läs mer
Stäng
Recensioner
Drift & produktion: Wikinggruppen