Kvalitet, Service, Utbud

Sordin Supreme MIL AUX Slim Black Leahter Headband Frysen Edition

Artnr: 26901
4 999 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

Supreme MIL Frysen Edition är militära proffskåpor från Sordin Sverige. Kåporna ger hög brusreducering men med en tunn design. Genom att använda Supreme Pro-kåporna kan du kommunicera effektivt och säkert samt höra kommandon och instruktioner utan att ta bort hörselskydd, även när vapen avfyras.

Det som är unikt med Sordins skydd är att dom inte slå av medhörningen helt och hållet vid skadligt ljud utan de sänker bara ljudet till 82dB vilket gör att du fortfarande kan uppfatta ljud omkring dig exempelvis när du skjuter.
Detta är en stor fördel mot andra tillverkare! Denna modell har fått en rad uppdateringer gentemot de "civila" skydden. Inte bara är de digitala styrkorten lackade i vattentät lack, de är även förseglade med ett silikon som gör att de även tål saltvatten och smuts i ännu högre grad än tidigare. De har även en blyförsegling runt kommunikationsdelen för att minska störningseffekter osv. Allt för att ge dig en maximal ljudupplevelse när du använder din radio.

Digitala, aktiva hörselskydd från den svenska tillverkaren SORDIN. Dessa modeller håller absoluta världsklass när det kommer till att skydda dina öron från höga skadliga ljud. Dessa modeller har även en förstärkningsmöjlighet när det kommer till det naturliga ljudet som finns runt omkring dig. Mikrofonerna sitter infällda i hörselskydden och du kan även höja eller sänka volymen beroende på hur mycket medhörning du vill ha.
Ljudet tas upp i "stereo" vilket gör att du lättare kan avgöra var ljudet kommer ifrån.

Dessa hörselskydd används av militär.

Just denna modell kan du även koppla till din jaktradio/komradio med 3,5mm kontakt
Denna kåpan är framtagen av Sordin i rådgivning med Frysen Airsoft för att få en perfekt och med en modern spec. Det som är unikt med denna modell är att huvudbandet är i "slimutförande" för att du ska kunna ha den under din hjälm samt att den har möjlighet att byta till hjälmfästen. Se våra extra tillbehör till denna produkt.

Glöm inte att köpa till GEL kit för ökad komfort samt batterier. Glöm inte köpa hjälmfäste och extra headband i svart tyg. För om du väljer att montera hjälmfäste så måste du klippa sönder det befintliga huvudbandet i läder.
Har du då köpt en extra headband i svart tyg kan du enkelt återmontera kåporna till normalt utförande igen.

Vikt: 330g
Drifttid: ca 600h
Automatisk avstängning: Ja, efter 4h användning
Batteri: 2st AAA
Vattentätt batterifack
Vattentäta mikrofoner
Ljudnivåbegränsning, max 82 dB (A)
Typ av hörselskydd: Aktiva, vikbar hjässbygel

Läs mer
Stäng
Medelbetyg 5/5 baserat på 2 st röster.
fungerar bra
Sjukt bra aktivt ljud på dem, en 9mm TRMR hördes som ett AEG-skott, samtidigt som jag hörde folk prata i promenadspåret, 200m bort.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen