Kvalitet, Service, Utbud

Sordin Supreme MIL CC Slim Black Leather Headband

Artnr: 25370
7 999 kr
I lager. Leveranstid 1-3 dagar.
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Endast få kvar i lagret (1 st)
På fjärrlager. Leveranstid 2-3 veckor.
Produktbeskrivning

Supreme Pro CC  är militära kåpor utrustade med en brusreducerande boommikrofon och en kraftig nedladdningsledning för anslutning till kommunikatinsutrustning. Kåporna ger hög brusreducering men med en tunn design. Genom att använda Supreme Pro-kåporna kan du kommunicera effektivt och säkert samt höra kommandon och instruktioner utan att ta bort hörselskydd, även när vapen kan avfyras.

Det som är unikt med Sordins skydd är att dom inte slå av medhörningen helt och hållet vid skadligt ljud utan de sänker bara ljudet till 82dB vilket gör att du fortfarande kan uppfatta ljud omkring dig exempelvis när du skjuter.
Detta är en stor fördel mot andra tillverkare! Denna modell har fått en rad uppdateringer gentemot de "civila" skydden. Inte bara är de digitala styrkorten lackade i vattentät lack, de är även förseglade med ett silikon som gör att de även tål saltvatten och smuts i ännu högre grad än tidigare. De har även en blyförsegling runt kommunikationsdelen för att minska störningseffekter osv. Allt för att ge dig en maximal ljudupplevelse när du använder din radio.

Digitala, aktiva hörselskydd från den svenska tillverkaren SORDIN. Dessa modeller håller absoluta världsklass när det kommer till att skydda dina öron från höga skadliga ljud. Dessa modeller har även en förstärkningsmöjlighet när det kommer till det naturliga ljudet som finns runt omkring dig. Mikrofonerna sitter infällda i hörselskydden och du kan även höja eller sänka volymen beroende på hur mycket medhörning du vill ha.
Ljudet tas upp i "stereo" vilket gör att du lättare kan avgöra var ljudet kommer ifrån.

Dessa hörselskydd används av militär.

Just denna modell kan du även koppla till din jaktradio/komradio men du måste du ha en "PTT" knapp.
Detta är ett tillbehör som du köper till.

Glöm inte att köpa till GEL kit för ökad komfort samt batterier.

Vikt: 330g
Drifttid: ca 600h
Automatisk avstängning: Ja, efter 4h användning
Batteri: 2st AAA
Vattentätt batterifack
Vattentäta mikrofoner
Ljudnivåbegränsning, max 82 dB (A)
Typ av hörselskydd: Aktiva, vikbar hjässbygel

 

Läs mer
Stäng
Medelbetyg 5/5 baserat på 4 st röster.
Precis som förväntat. Svensk kvalitet.
Rekommenderade tillbehör till denna produkt
Drift & produktion: Wikinggruppen