Kvalitet, Service, Utbud

Knäskydd & Armbågsskydd

Öka din förmåga med rätt utrustning:

Som en del i din skyddsutrustning och en del i att göra dig själv bekväm är både knäskydd och armbågsskydd ett bra alternativ. Ett par bra knäskydd är avgörande för hur bekväm din sittande skjutställning är och armbågsskydden bidrar till en skönare liggande skjutställning. I vårt sortiment hittar du både traditionella skydd som spänns på utsidan av din uniform från Invader Gear men även interna knäskydd för montering på insidan av byxor med den möjligheten från CPE och Snigel. Vi har även modeller från Crye Precision specialtillverkade för deras uniformer.  

Färg

Tillverkare

Utrustning från några av världens mest kända tillverkare: 

Vi på Frysen Airsoft strävar efter att vara en komplett butik för dig som håller på med airsoft, skytte, jakt och friluftsliv. I vårt sortiment hittar du allt du kan behöva för att göra dig antingen mer effektiv på airsoftbanan eller i din tjänst som soldat. Vi erbjuder allt från olika bärsystem och stridsutrustning som plate carriers, chest rigs och stridsbälten samt tillhörande magasinsfickor och flerbruksfickor. Vi har utrustning från enklare tillverkare som Invader Gear, Swiss Arms och Primal Gear men även från tillverkare som Warrior, Crye Precision, Blue Force Gear, Snigel, Templars Gear och flera andra märken som endast erbjuder utrustning av absolut högsta kvalitet.  

Vi har även ett stort sortiment av vapenremmar, knivar, klockor, hjälmar, vätskesystem och hölster. Helt enkelt all den taktiska utrustning du behöver för att göra dig mer effektiv i fält. 

Utforska hela vårt sortiment av taktisk utrustning idag! 

Drift & produktion: Wikinggruppen